Plan en fasering

Plan en fasering

De ruim opgezette wijk wordt aan de zuidzijde begrensd door de fraaie Nijmeegsestraat en aan de noordzijde door een groene zone. Aan de westzijde kijken de toekomstige woningen uit op fruitbomen.

Geef jezelf een heerlijk huis

De grote drielaagse woningen van Vleumingen-West bieden je standaard drie slaapkamers én een grote zolderverdieping voor nog een vierde slaapkamer of hobby- of werkruimte. De ruime oppervlaktes kennen tal van indelingsvarianten en de vrijheid bijvoorbeeld een garage te betrekken bij je woning, uit te bouwen of te kiezen voor een dakkapel. Heerlijke, lichte woonruimtes waar iedereen zich thuis voelt.

De architectuur is traditioneel met een mooi en eigentijds design, geïnspireerd op het dorpse karakter van Gendt. Of je toe bent aan een royale vrijstaande woning met een grote tuin of juist startend bent op de woningmarkt en op zoek naar een ruime betaalbare woning, Vleumingen-West biedt voor elk wat wils. Ruime kavels geven je volop gelegenheid voor een heerlijk huis én een diepe achtertuin. Dat betekent zomeravonden ontspannen in je comfortabele loungehoek, terwijl de kinderen er lekker spelen. Om samen genieten van het buitenleven en het groen rondom, in de beschutting van je eigen tuin.